Marraskuu 2017

klubi_marraskuu.jpgVindmantel – Ilman viitta
Mikael Öberg & Markus Luukkonen

ruotsilippu

Teatteri ILMI Ö – 20.11. klo 18 (Iso Roobertinkatu 10 B)

Vindmantel-infoblad

 

Tarinankertojat Mikael Öberg ja Markus Luukkonen ovat vanginneet kansalliseepoksen tunnelman ja herättäneet sen henkiin aivan uudella tavalla! Katsojat pääsevät kohtaamaan satujen maailman, Kalevalan, jossa fantasia, huumori ja jännitys kohtaavat. Esitys on kaksikielinen.

Hämärän keskellä, jossain kaukaisessa menneisyydessä synnyttää mahtava maagi lapsen. Jo ensimmäisenä iltana lapsi kylvetetään pyhässä lähteessä ja rasvataan suojelevilla voiteilla. Mutta riittävätkö ne turvaamaan kaikilta niiltä vaaroilta, jotka odottavat kasvavaa lasta?

Astu sisälle outoja unia, fantasiaa, huumoria ja jännitystä sisältävään maailmaan ja liity matkalle, joka johtaa kehdosta hautaan ja sen ylitse.

Liput 12 / 10e

Ennakkoliput (10€) täältä

*

Markus Luukkonen on tarinankertoja, jonka esityksissä yhdistyvät kansantarinat, myytit ja henkilökohtaiset kertomukset. Markus kertoo tarinoita pilke silmäkulmassa, maanläheisellä ja dynaamisella tyylillään – tarinat tuovat mukanaan hetkiä ja kuvia ihmisyydestä, kauneudesta ja elämän peruskysymyksistä. www.markusluukkonen.com

Mikael Öberg berättar sagor, myter och epos från traditioner världen över. Inspirerad av bl a sångarberättare från Indien och torgberättare från Marocko gör han föreställningar med mycket musik i energisk och experimentell stil. Vare sig Mikael berättar i ett klassrum i Sverige, på en festivalscen utomlands eller någon annanstans tar han med sig lyssnarna in i magiska världar som får dem att skratta högt och gapa stort! www.storytelling.se / www.mikaeloberg.se

*

TARINAKLUBI Helsinki on Samovan uusi tarinankerrontaklubi. Kerran kuukaudessa vaihtuvat tarinankerronnan ammattilaiset tuovat esityksensä Teatteri Ilmi Ö:n lavalle. Syksyn ohjelmassa mahtavia esityksiä Suomesta ja ulkomailta!

*
info.samovary@gmail.com / 050-5412077

Mainokset